1Bir tencerede Sakıpağa Sütü ve kakaoyu orta ısıtarak karıştırır. Kakao tamamen eriyene kadar çırpıcıyla dağılmaya devam edin.
2 Karışım ısıtıldığında balı ekleyin ve çözünene kadar karıştırın. Karışımı ocaktan alın ve oda sıcaklığına gelmesini sağlayın.
3 Soğuyan karışımlı karamel sosu ve damla çikolataları ekleyin, karıştırın.
4 Karışımı bir kapta dondurucuya alın. Her 30 dakikada bir 3-4 saat boyunca dondurun. Bu, kıvamının daha yumuşak ve kremamsı olmasını sağlar.
5 Servis yapmadan önce birkaç dakika bekletin, ardından üzerine damla çikolata dökerek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Lezzet Ustası Sakıpağa Hakkında Daha Önce Hiç Duymadığınız Bilgiler