6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan Çerez Politikası hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Yoğurtlu Buz

Yoğurtlu Buz

Malzemeler

  • Sakıpağa Yoğurt 500gr
  • Damla Çikolata
  • Çilek
  • Bal 1 Yemek Kaşığı (tercihen)

Tarifin Hazırlanışı

  25 Dakika
  10 Kişilik

1 Bir fırın tepsisini yağlı kağıt ile kaplayın ve yoğurdu 2-3 milimetre yüksekliğinde  üzerine yayın. Daha tatlı istiyorsanız öncesinde yoğurdunuza bal ekleyebilirsiniz.

2  Küp küp kesilmiş çilekleri ve damla çikolata parçalarını yoğurdun üzerine dağıtın.

3  En az 8 saat buzlukta bekletin. Sonrasında kırarak servis edebilirsiniz.

4  Not: Yoğurt ne kadar yağlı olursa kristalleşme o kadar az olacaktır.  

Seveceğiniz Diğer Tarifler

Lezzet Ustası Sakıpağa Hakkında Daha Önce Hiç Duymadığınız Bilgiler