İnternet sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Çerezler, internet sitemizin kullanımını ve işlevselliğini geliştirmenin yanı sıra analitik ve reklam amaçlı olarak da kullanılmaktadır. Çerezleri nasıl kullandığımızı ve çerez ayarlarınızı nasıl değiştireceğiniz hakkında daha fazla bilgi için Çerez Politikamız'ı inceleyebilirsiniz. Ayarlarınızı değiştirmeden bu siteyi kullanmaya devam ederseniz çerezleri kullanmamızı kabul etmiş sayılırsınız.

Yoğurtlu Buz

Yoğurtlu Buz

Malzemeler

  • Sakıpağa Yoğurt 500gr
  • Damla Çikolata
  • Çilek
  • Bal 1 Yemek Kaşığı (tercihen)

Tarifin Hazırlanışı

  25 Dakika
  10 Kişilik

1 Bir fırın tepsisini yağlı kağıt ile kaplayın ve yoğurdu 2-3 milimetre yüksekliğinde  üzerine yayın. Daha tatlı istiyorsanız öncesinde yoğurdunuza bal ekleyebilirsiniz.

2  Küp küp kesilmiş çilekleri ve damla çikolata parçalarını yoğurdun üzerine dağıtın.

3  En az 8 saat buzlukta bekletin. Sonrasında kırarak servis edebilirsiniz.

4  Not: Yoğurt ne kadar yağlı olursa kristalleşme o kadar az olacaktır.  

Seveceğiniz Diğer Tarifler

Lezzet Ustası Sakıpağa Hakkında Daha Önce Hiç Duymadığınız Bilgiler